REVYLOGGA-web

     Plats på Scen

Historik

Skövde Revyn startades 2006 och har sedan dess serverat publiken en blandning av ren buskis, lokala betraktelser och musiknummer. Ambitionen är enkel! Att ge människor ett gott skratt, vilket vi alla behöver. Revyn rullar på som vanligt och kommer att finnas på plats många år framöver för att roa, beröra och sprida glädje. Revy är ett sätt att leva!
 

Niclas Johansson

Niclas har sedan mer än 40 år tillbaka haft förmånen att få varva film, teater och musikaler. Nu även revy! En glad gosse med hjärtat på rätta stället,som var med och startade upp revyn, och har varit med sen dess!

Niclas Lidström 
Årets Nykomling i Revyn heter Niclas Lidström.
Han är ingen nybörjare på scen utan har spelat teater i olika former sedan han var 10 år! 
Välkommen till oss i Skövderevyn 

Curt Kjellén

Curt är trubadur, kompositör och Västgöte i en och samma person. Han har också varit med från start, och äger en gedigen kunskap om revyjobbet! 
 

Anette Johansson

Anette har varit med revyn flera år, och blivit en mycket erfaren aktris. Har en förmåga att ge karaktärerna liv och trovärdighet. En arbetsmyra som satsar allt varje år!

Elin Ytterberg

Elin har flertalet musikaler och revyer i bagaget och är definitivt ingen nykomling på scenen! En sån där person med många järn i elden för jämnan!

Katarina Nilsson

Katarina är en sångfågel av rang! Med en bakgrund i KSS-revyn  och körsång trivs hon på scen som fisken i vattnet!